Goed weiden: eenvoudig en onderbouwd


Datum
Plaats in agenda
Tijd
10:00 tot
Locatie
De Bronckhorst Hoeve, Bronkhorsterweg 1-3 | 6971 JA Brummen
Organisator

Amazing Grazing.

Omschrijving

Aanwezigen kijken kort terug op het project Amazing Grazing. We laten zien welke kennis en tools zijn ontwikkeld om eenvoudig en goed te kunnen weiden in verschillende situaties. Naast terugblik kijken we vooral vooruit. Wat worden de ontwikkelingen in gras en weidegang in de komende 10 jaar? Welke kennis op gebied van gras en weidegang hebben we en wat is er nog nodig? Wat zijn ideeën en gedachten hierover?

Voor deze vooruitblik op ''Gras en Weidegang' hebben we een prominente spreker uitgenodigd. Professor Friedhelm Taube is afgelopen jaar aangetreden als buitengewoon hoogleraar Grass-based dairy farming aan Wageningen University. Hij kijkt samen met ons naar de toekomst. Dit deel van het programma zal in het Engels plaatsvinden.

In de middag vindt op dezelfde locatie de bijeenkomst 'Convenant Weidegang' plaats. Als u daarvoor bent uitgenodigd, kan het nuttig zijn deze twee bijeenkomsten te combineren.

Aanmelden

Meld u aan door dit dit formulier in te vullen. Na afloop is het mogelijk om gezamenlijk de lunch te gebruiken. Aan deelname zijn geen kosten verbonden