LNV-Webinar stikstof


Datum
Plaats in agenda
Locatie
nvt (online)
Organisator

LNV

Kosten

gratis

Informatie
Omschrijving

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) organiseert op woensdag 1 en donderdag 2 juli 2020 webinars over stikstof.
In twee interactieve webinars van een uur wordt u meegenomen in de achtergrond en actualiteit van de stikstof-aanpak, natuurmaatregelen en landbouwmaatregelen. Tijdens de webinars is er de mogelijkheid om via whatsapp vragen stellen.

Aanmelden
Meer informatie

LNV webinars over stikstof op 1 en 2 juli

Nieuwsbericht | 23-06-2020 | 09:39

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) organiseert op woensdag 1 en donderdag 2 juli 2020 webinars over stikstof.

In twee interactieve webinars van een uur wordt u meegenomen in de achtergrond en actualiteit van de stikstof-aanpak, natuurmaatregelen en landbouwmaatregelen. De webinars zijn live te volgen middels een individuele link die deelnemers na aanmelding ontvangen. Tijdens de webinars is er de mogelijkheid om via whatsapp vragen stellen.

Webinar stikstof en landbouw

In deze webinar van 60 minuten gaan Aldert van Eck (programmamanager) en Herman Snijders (coördinerend beleidsmedewerker) dieper in op stikstof en landbouw. Hierbij komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  1. Wat speelt er rond stikstof?
    De uitspraak van de Raad van State, de adviezen van de commissie Remkes, de structurele stikstofaanpak
  2. Welke maatregelen zijn er voor de landbouw?
    Maatregelen op het gebied van voer, mest, weidegang, stallen, en opkoop- en beëindigingsregelingen
  3. Naar een toekomstvaste landbouw
    Kringlooplandbouw, omschakelfonds, bedrijfscoaches en advies

Aanmelden via de site van LNV