De verwaarding van grasmelk
- Datum
- Plaats in agenda
- Tijd
- 19:30 tot
- Locatie
-
online
- Organisator
-
Livinglab Fryslân
- Doelgroep
-
Bent u in uw werk betrokken bij Agro-food? Iedereen; van melkveehouder, docent, beleidsmaker, onderzoeker of elders werkzaam in de keten is van harte welkom om aan te sluiten.
- Informatie
-
Programma
- 19:20 Digitale inloop
- 19:30 Opening en start programma
(Living Lab Fryslân) - 19:35 Presentatie prof.dr. Ton Baars
(wetenschappelijke onderbouwing invloed voerrantsoen op melkwaarden) - 20:00 Presentatie Karin van der Toorn
(presentatie praktijkonderzoek Melklab 2.0) - 20:25 Presentatie Hessel Jan Sinnige
(praktijkervaring sturen op vetzuursamenstelling in melk) - 20:50 Ruimte voor discussie en interactie
- 21:15 Einde programma door Catharinus Wierda
- Omschrijving
-
Wat is de invloed van kruidenrijk gras op de vetzuursamenstelling in de melk, hoe kun je hier als melkveehouder op sturen en hoe kun je deze economisch verwaarden? Dat is de centrale vraag op deze themabijeenkomst.
- Aanmelden
-
Meld je uiterlijk 3 december aan via info@livinglabfryslan.frl