Webinar: Precisielandbouw; wat kan ik ermee?


Datum
Plaats in agenda
Tijd
19:30 tot
Locatie
online
Organisator

Innovatie Veenkoloniën

Informatie

Deze webinar is onderdeel van een reeks webinars. De uitnodiging voor deel 3 volgt te zijner tijd.  Mocht u deel 1 gemist hebben, maar toch Wilt u meer inzicht in uw percelen en de bodem-, gewas- en opbrengstvariatie op die percelen? Zoekt u hulpmiddelen om u daarbij te helpen? Nu vanwege corona fysieke bijeenkomsten niet mogelijk zijn, kunt u toch online uw kennis vergroten en krijgt u praktische tips om thuis toe te passen.

In deze webinar neemt expert en regio-onderzoeker Johan Booij u mee in de verschillende mogelijkheden van precisielandbouw. In deze webinar geven we u een overzicht van de verschillende mogelijkheden binnen precisielandbouw. Welke informatie kan ik van mijn percelen verzamelen? Hoe kan ik die informatie interpreteren? Welke toepassingen zijn er?

Wilt u meedoen? Geef dit dan ook door via de opgave button.

- Deel 1: 18 november – Toepassing van innovatieve bodemtechnieken
- Deel 2: 2 december – Precisielandbouw: wat kan ik ermee?
- Deel 3: januari – Plant specifieke toepassingen: van herkenning tot actie

Het project #TIP Toepassing Innovatieve Precisietechniek is een samenwerking tussen Wageningen Plant Research, Hilbrands Laboratorium B.V., De Databoerin, Terra MBO, Dronehub GAE en Innovatie Veenkoloniën en wordt mogelijk gemaakt door #ELFPO.

Omschrijving

Innovatie Veenkoloniën geeft u een overzicht van de verschillende mogelijkheden binnen precisielandbouw. Welke informatie kan ik van mijn percelen verzamelen? Hoe kan ik die informatie interpreteren? Welke toepassingen zijn er?

Aanmelden

Aanmelden via mail: info@databoerin.nl