webinar Beloningssystemen en stapelen


Datum
Plaats in agenda
Tijd
12:00 tot
Locatie
online
Organisator

Vruchtbare Kringloop Achterhoek

Duur/afstand

1 uur

Kosten

Gratis

Informatie

Webinar Het Markemodel

Op maandag 29 maart 2021 presenteren VALA en VKA Het Markemodel, een nieuw sturingsmodel voor duurzame landbouw. Zij doen dit tijdens een live webinar van 12.00 – 13.00 uur. Het Markemodel wil een antwoord zijn op de gebreken van het huidige sturingsmodel voor duurzame landbouw. Het Markemodel in een notendop: regionale netwerksturing op kwaliteitsdoelen door boeren te waarderen voor bewezen prestaties.

Naast de presentatie van het model zoomen we tijdens het webinar in op ‘de olifant in de kamer’: het stapelen van beloningen. Er wordt veel over gesproken, maar er gebeurt nog weinig. Hoe doe je dat, beloningen stapelen? Wat zijn de (on)mogelijkheden? Wat is het perspectief? Deze vragen bespreken we vanuit drie perspectieven: de markt, de overheid en de boeren. Dit webinar is bedoeld voor boeren, bestuurders, beleidsmakers, belangenbehartigers en een ieder die zich betrokken voelt bij een toekomstbestendige landbouw in ons land.

Omschrijving

Het Markemodel wil een antwoord zijn op de gebreken van het huidige sturingsmodel voor duurzame landbouw. Het Markemodel in een notendop: regionale netwerksturing op kwaliteitsdoelen door boeren te waarderen voor bewezen prestaties.

Naast de presentatie van het model zoomen we tijdens het webinar in op ‘de olifant in de kamer’: het stapelen van beloningen. Er wordt veel over gesproken, maar er gebeurt nog weinig. Hoe doe je dat, beloningen stapelen? Wat zijn de (on)mogelijkheden? Wat is het perspectief?

Aanmelden