Deelnemer 1ste groep? Beloning over alle jaren aanvragen


Bent u deelnemer uit de groep van 50 eerste deelnemers die in 2018 is gestart? Dan kunt u dit jaar de verduurzamingsbeloning aanvragen voor alle drie de jaren. In uw geval kunt u kiezen uit 2017, 2018, 2019 en 2020. U mag zelf kiezen welke drie jaren uit dit rijtje u gebruikt. Binnenkort informeren wij u persoonlijk hoe u dit doet.

We zijn mogelijkheden aan verkennen voor een vervolg op Duurzame Melkveehouderij Drenthe, ook hierover houden wij u op de hoogte.

Blijven profiteren

U sluit hiermee het beloningsdeel van het project af maar u kunt zeker blijven profiteren van Duurzame Melkveehouderij Drenthe. U mag gewoon uw gebiedscontactpersoon blijven bellen als u vragen heeft. En belangrijk: de uitvoeringsbijdrage blijft nog twee jaar geldig.

Nog twee jaar advies en scholing

Dus heeft u nog niet uw volledige € 1.500,- subsidie van Duurzame Melkveehouderij Drenthe opgebruikt aan cursussen, studiegroepen of advies? Dan kunt u dit alsnog doen. U kunt uw nota's uiterlijk 31 december 2022 indienen bij SNN.

Belangrijke data voor de ‘Groep van 50’
(in 2018 gestart):

Datum Wat doen? Wat is het?
1 augustus 2021 Uiterlijke datum voor het indienen van het vaststellingsverzoek voor wie in 2018 is begonnen met Duurzame Melkveehouderij Drenthe. Het ‘Vaststellingsverzoek' is het aanvragen van de laatste beloning voor de resultaten in uw kringloopwijzer. Afhankelijk van de beloning die u al heeft aangevraagd, vraagt u nu beloning aan over 1, 2 of 3 jaren. Hoe eerder u de definitieve beloning aanvraagt, hoe eerder uw aanvraag wordt behandeld.
31 december 2022 Uiterlijke datum voor het indienen van facturen voor ingehuurd advies en scholing Dit valt onder de subsidieregeling ‘uitvoeringsbijdrage Duurzaam Presterende Melkveehouders’: de subsidie die u vanuit Duurzame melkveehouderij krijgt voor het inwinnen van advies en extra kennis. Meer info over de uitvoeringsbijdrage vindt u hier.